Snoodijk classics

Loopt u ook warm voor de klassiekers onder de auto’s? Peter Snoodijk, zaakvoerder van Autocenter Snoodijk, is van kinds af aan al geïnteresseerd in deze charmante voertuigen. Door zelf te sleutelen en zijn activiteiten in de wereld van oldtimers heeft hij de nodige ervaring en kennis opgedaan. Aangezien hij helemaal thuis is in deze branche, is hij de juiste persoon om u van dienst te kunnen zijn en en uw vragen te beantwoorden. U kunt bij ons niet alleen terecht voor onderhoud, APK en reparatie van uw youngtimer, oldtimer en klassieker, maar ook voor restauratie. De prijs van restauratie kan op voorhand berekend worden.

 

Uw auto is in vertrouwde handen, want speciale auto’s krijgen bij ons een speciale behandeling.

 

Verkoop en bemiddeling

 

Autocenter Snoodijk heeft doorlopend occasions van klassiekers en oldtimers. Uw klassieker of oldtimer kan ter bemiddeling voor verkoop worden aangeboden.

 

Verzekeringstaxatie

 

Eén keer per jaar, aan het eind van het voorjaar, is het mogelijk uw klassieker of oldtimer te laten taxeren voor de verzekering door een taxateur bij Autocenter Snoodijk. Maak hiervoor een afspraak per telefoon, per e-mail, of kom even langs.